Skupina MASTER svoje uspešno poslovanje gradi na dolgoročnem sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci.

Na slovenskem trgu je MASTER S uradni distributer vodilnih proizvajalcev:

Inteligentne gradbene tehnologije za osupljive izkušnje v javnih in komercialnih prostorih.

Stavbe dandanes ne ponujajo samo varnega in funkcionalnega okolja za delo in bivanje, temveč poskrbijo za potrebe svojih uporabnikov, celo odgovorijo na le te, hkrati zagotavljajoč varno in trajnostno poslovno ali življenjsko okolje. 

IoT (Internet of Things – medmrežje stvari) in senzorsko upravljane tehnologije igrajo vitalno vlogo tega procesa. Pri BOSCH Building Technologies smo v prvi vrsti tega novega razvoja.

Z inovativnimi rešitvami na vseh področjih, od pristopne kontrole preko požarne varnosti ali javnega ozvočenja, do inteligentnega videonadzora, pomagamo ljudem na novo opredeliti odnose s stavbami v katerih preživljajo čas.

www.boschsecurity.com

Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd, oziroma Dahua Technology je vodilni svetovni ponudnik pametnih IoT (Internet of Things – medmrežje stvari) produktov in rešitev vezanih na videonadzor. 

Dahua Technology ponuja celovite varnostne rešitve, sisteme in storitve zasnovane na inovativnih tehnologijah in tako zagotavlja izjemno vrednost za sodobno upravljanje z mesti, korporativno vodenje ali individualno uporabo.

 S svojimi več, kot 16,000 zaposlenimi, od česa je več, kot polovica angažiranih na področju raziskovanja in razvoja, podjetje nenehno raziskuje nove priložnosti zasnovane na IoT tehnologijah v različnih področjih uporabe, kot so Machine Vision, video konferenčni sistemi, droni za profesionalno uporabo, robotika in veliko drugih

HIkvision je vodilni svetovni ponudnik IoT (Internet of Things – medmrežje stvari) produktov in rešitev, ki neguje video, kot svojo osnovno pristojnost. 

S pomočjo izjemno velikega in kakovostnega oddelka za  raziskave in razvoja, Hikvision proizvaja širok nabor produktov in rešitev za številna področja uporabe. Poleg produktov iz segmenta varovanja, Hikvision se razvija tudi v smeri naprednih hišnih tehnologij, industrijske avtomatizacije in elektronike za avtomobilsko industrijo.   

Hikvision končnim uporabnikom ponuja tudi mogočne Business Intelligence rešitve (rešitve poslovne analitike), ki pomagajo optimizaciji poslovnih procesov in pospešujejo komercialno uspešnost poslovanj.

www.hikvision.com

Hanwha Techwin Europe, nekoč  Samsung Techwin Europe, ponuja kvalitetne in zanesljive proizvode in rešitve za videonadzor, izdelane tako, da zadovoljijo današnje in bodoče potrebe na področju profesionalnega varovanja. Naše kamere, snemalniki in druga IP mrežna oprema so proizvedeni po vrhunskih standardih, ki odslikavajo dediščino preciznega inženirstva, kot ga predstavlja ime Samsung.

Vrhunska tehnologija obdelave slike, kakršno zagotavlja Hanwha Techwin Europe, omogoča razvoj širokega nabora proizvodov in celovitih rešitev od nadzora mest, varovanja ulic in cest, letališč, pristanišč, industrijskih poslopij ali vojaških objektov. 

Prizadevamo si razvijati premium produkte in rešitve in si želimo svoj video nadzor razviti v smeri celovitih varnostnih rešitev.

www.hanwha-security.eu

Paradox je zasebno podjetje, ki ga ne vodi kratkoročni dobiček in se ne ukvarja s cenami delnic. Ponosni smo, da delujemo na bolj tradicionalen način; naše gorivo je naša strast do razvoja inovativnih izdelkov, hkrati pa izpolnjujemo želje naših kupcev in poslušamo njihove povratne informacije.

Naši izdelki se tržijo samo preko naših zvestih distributerjev v več, kot 100 državah. Ta pristop zagotavlja, da bodo naši partnerji deležni naše individualne pozornosti.

Ne vodi nas prodaja, ampak podpora našim distributerjem z najboljšo storitvijo in izdelki. Ponosni smo na dejstvo, da 90% distributerjev in večina naših dobaviteljev, ki so začeli z nami v osemdesetih, še danes sodeluje z nami.

S svojo osebno storitvijo in inovativnimi tehnologijami vse od leta 1989, Paradox sodeluje skupaj s svojimi partnerji pri doseganju naših ciljev!

www.paradox.com

Global Fire Equipment je na Danskem ustanovil João Paulo Ajami leta 1994. 

Podjetje je na podlagi dolgoletne tradicije in odličnosti na področju nadzornih plošč za požarne alarme, doživelo izjemno rast tako v prometu kot v številu kupcev. Danes je Global Fire Equipment postalo svetovno prisotno podjetje. Naši distributerji v 85 državah tržijo najsodobnejšo opremo, nameščeno v prestižnih prostorih.

Podjetje GFE načrtuje, razvija, izdeluje in izvaža celotno paleto izdelkov za odkrivanje požara in zadovoljstvo kupcev postavlja na vrh svojih prednostnih nalog.

www.globalfire-equipment.com

Visokokakovostni požarni alarmni sistemi, avtomatski sistemi gašenja, inovativni protivlomni alarmni sistemi – zasebno podjetje, ki ga vodijo lastniki ima svoje podružnice na enajstih lokacijah v Avstriji in Nemčiji.

LST je danes vodilno podjetje na številnih področjih. K temu prispevajo nenehne naložbe v raziskave in razvoj, visoki standardi kakovosti, dobro usposobljeni zaposleni ter proizvodnja na domačih lokacijah.

Inovativni izdelki LST so povpraševani po vsem svetu in v njih zaupa na tisoče podjetij, upravljavcev industrijskih obratov, javnih ustanov in sistemskih integratorjev.

LST je tudi vaš zanesljiv partner, kot ponudnik celovite storitve – od načrtovanja in hitre storitve na kraju samem, do montaže in uradnega sprejemanja sistema, pripravljenega za montažo na lokaciji, ustrezno vašim specifičnim zahtevam.

www.laborstrauss.com

Skupina Venitem je eden vodilnih akterjev na področju proizvodnje in trženja varnostnih sistemov za zasebno in industrijsko uporabo. Z več kot 40-letnimi izkušnjami v sektorju, skupina ponuja inovativne rešitve, ki jih vedno odlikuje eleganten in rafiniran dizajn ter brezhibna kakovost. 

Izdelki za protivlomne in požarne alarmne sisteme so vedno originalni in certificirani po najnovejših standardih. Žične in brezžične alarmne sirene, napajalniki za vse vrste varnostnih sistemov, relejne plošče, radijski oddajniki in številni drugi izdelki, enostavni za namestitev in uporabo. 

Unikatni, elegantni in konkurenčni izdelki za varen, učinkovit in eleganten varnostni sistem.

www.venitem.com

Mi verjamemo v revolucionarne tehnološke rešitve za trgovine. Produkti ustvarjeni po meri in storitve, ki pomagajo pridobivati nove kupce. Nakup je doživetje.

Naša vizija so uspešne ‘in-store’ komercialne, prodajne in dejavnosti na področju preprečevanja izgub Le te so natančno načrtovane in izpeljane na podlagi odločitev sprejetih na osnovi zanesljivih podatkov in dejstev. 

Trgovina, ki uporablja kombinacije naših naprednih rešitev, postaja ‘pametna’ in ponuja natančne podatke in povratne informacije v realnem času. Popolnoma prilagodljivo oglaševanje in storitve, nepozabne nakupovalne izkušnje, izjemno poslovno upravljanje ter vzdrževanje na daljavo povečujejo učinkovitost, prodajo in dobiček.

www.shopguard.com

Ponujamo nabor od EAS (Electronic Article Surveilance – elektronsko proti krajno varovanje) sistemov in varoval do inovativnih in edinstvenih tehnologij, ki jih druga podjetja ne premorejo. 

WG že vrsto let ponuja rešitve za maloprodajo in vedno ostaja korak pred ostalimi ponudniki na svoji poti k zmanjševanju izgub v trgovinah.

Rešitve v EAS industriji se v preteklih desetletjih niso bistveno spreminjale in so ostale zasnovane na starejših tehnologijah. Pri WG verjamemo, da je nenehni razvoj novih tehnologij i rešitev nujen za globalni uspeh v preprečevanju trgovskih izgub. 

Od EAS-a preko RFID-ja, vse do naših ekskluzivnih tehnologij – WG nenehno razvija nove produkte in rešitve ter išče nove izboljšave.

www.wgglobal.eu

Eno podjetje – na tisoče zadovoljnih strank – 8 poslovalnic v 6 državah!

stopite v kontakt